tiistai 30. kesäkuuta 2015

Tukka takana

Jii sai lomaviikonlopun, kun isäntäväki vietti aikaa Tahkolla maastopyöräillen. Ryntäsin reissusta tallille, ja siellä odotti oikein tyytyväinen ja yllättävän puhdas pallomaha, joka köpsytteli laitumella vastaan. Uutta hammasrivistöä löytyi taas pallon takamuksesta. En ole varma, kuka käy maistelemassa hevostani, mutta ainakin nuori Penni on kuulema kinastellut Jackien kanssa Hilman suosiosta. Onneksi iho ehjä eikä suurempia hoitotoimia vaadittu.

Pienen vapaan jäljiltä liikuttelin rennosti maastoillen ilman satulaa. Ensimmäiselle maastolenkille saatiin Essistä seuraa ja toiselle lähti Celine seuraneidiksi. Jiin selkä ei ole ihan paras mahdollinen alusta ahterilleni, mutta rennot käyntilenkit menee suuremmitta tuskitta. Käveltiin puolitoistatuntia pitkin pellonreunoja, otettiin vilpoinen suihku, lisättiin hyönteiskarkotteet ja hevoi siirtyi jatkamaan laiduneloansa.

Katselin, että ratsuni tukka on kasvamaan päin. Ehkä se ottaa ravurikavereistaan mallia ja kasvattaa kunnon tuulitukkaa.


Sain nyt sovittua meille koetunnit Taina-Open kanssa. Celine tulee kokeilemaan mukaan. Jos Ope suostuu meidät täti-ikäiset oppilaansa pallojensa kanssa ottamaan, niin koulunkäynti jatkuu heti heinäkuusta alkaen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti