tiistai 9. kesäkuuta 2015

Kukaan ei leiki mun kanssa

Rauhallisesti oli sujunut laumaan siirtyminen. Toistensa puremisen sijaan olivat keskittyneet puremaan vihreää.

Illalla tilanne oli edelleen rauhallinen viiden tamman ryhmässä. Yksi kengänkuvio löytyi Jiin kankusta. Ryhmän pomot olivat yllättävän lungeja ja kiinnostuneita uudesta tulokkaasta. Mutta Celine vielä  ajoi Jiin aina kauemmas, jos erehtyi lähestymään muita ja erityisesti Celinen bestistä Irrua. Murunen väistyi suosiolla, vaikka kovasti oli muista kiinnostunut.

Jos nämä olisivat ihmisnaperoita, niin olisin tietty pitänyt loppujengille Jiitä nolostuttavan puhuttelun, että kaikkien kanssa pitää leikkiä. Nyt kävin vain rapsuttamassa, syöttämässä pari porkkanaa ja lohduttelin, että kohta pitäisi helpottaa.

Voikun kaveri löytyis äkkiä....

Hilma, Jackie B ja Essi

Tumma kuva, mutta näkyy tuo laitumen katos ja loputkin laumasta Irru ja Celine.

2 kommenttia:

  1. Kyllä tyttö laumaan sopeutuu.
    Ihanaa, että on viimein päässyt yksityiseksi hepaksi.
    Ratsastuskoulu elämässä stressasi ja kiukutteli karsinassa, kun oli aina eri ihminen kuntoon laittamassa. Herkkä sielu, joka kaipasi omaa ihmistä ja nyt hän on sinut saanut.
    Onnea ja ihania jatkoja teille molemmille.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kaunis Sinä, kuka lienetkään. Kirjoituksesi lämmitti kovasti mieltä.

    Jii on jotenkin muuttunut tämän kevään aikana. Lempeämpi, uteliaampi ja huumorintajuisempi. Pieni ep tuntuu kevyemmällä ja monipuolisemmalla liikunnalla kadonneen. Ja jokaisen eläkepäivänsä niin ansaitsee <3 Olen luvannut sille, että saa elää hevosenarvoista elämää loppuikänsä minun kanssani.

    VastaaPoista