maanantai 22. kesäkuuta 2015

Söi itsensä leppoisaksi

JiiBee on syönyt itsensä paitsi pulleaksi niin täysin lomamoodiin. Jos ei syö, niin ottaa tirsoja laitsalla, haukottelee varustettaessa, kulkee laiskanmuikeasti, nukahtaa hoitotoimissa ja sitten onkin jo kiire takaisin laitumelle syömään. Kaikki kehuu, että on se kiltti ja rauhallinen ja niin kuuliainen. Laiskanpulskea se on sanan ma! On nyt tutustutti kaikkiin tallin osiin, myös siihen ravipuolen umpinaiseen vesariin, johon ei alkujaan todellakaan suostunut. Eilen nuokkui ratsastuksen jäljiltä sinne ja torkahteli spa:n aikana.

Eilen lenkkeiltiin yhdessä tarhakaverin Celinen ja nuoren friisiläisen Ellin kanssa. Tässä palailemassa tallin pihapiiriin.

Naamassa on pari uutta osumaa ja pehvassa hammaskuviota. Pääosin karvat lähteneet, iho ehjä. Vähän katu-uskottavampi pullukka.

Minä olen aloittanut ohjasajon opiskelun Katin ja Juipe-suokin kanssa. Juippis onkin ihan pro, joten sen kanssa pääsin heti kättelyssä kokeilemaan kaikki askellajit. Ohjastuntuman säilyttäminen oli selvästi vielä hankalaa ja ympyrät pienenivät ja suurenivat herkästi. Legendaarinen Make käy tallilla opettamassa ja ajamassa, joten enköhän ole aika hyvissä käsissä tämän kanssa. Seuraavaksi varustekauppojen kautta harjoittelemaan Jiin kanssa. Tuskin nykyisessä pallomodessa viitsii edes kamalasti pöllöillä. Onneksi tuolla on hyvä pyörötarha, ei pääse ilmalaivakaan kauas....

Ja onhan Jii löytänyt kavereitakin. Tässä tuli Hilman kanssa aidalle notkumaan yksi päivä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti