perjantai 5. kesäkuuta 2015

Ötökät

Jii tuli vastaan rintamus komeilla paukamilla. Rinta ja etukainalot syöty ihan kiitettävästi. Pyyhin viileällä pyyhkeellä puremakohdat ja levitin Solhedsin hyönteiskarkoitetta, joka on parhaillaan joutunut byrokratian murjomaksi: Solheds pois markkinoilta Onneksi ehdin omani hankkimaan. Tuote tuoksui miellyttävältä, mutta toki voimakkaasti. Kutinaan se tuntui auttavan heti ja hevonen rauhoittui.

Sain tallilta toisenkin vinkin. Kylmäyssavea levitetään kostutettuihin rintamukseen, kainaloihin, mahanaluseen. Viilentää ja aikaansaa mekaanisen suojan öttiäisille. Kävinkin kotimatkalla hankkimassa purkillisen. Nappasin varuiksi vielä hexocil shampootakin matkaan. Jos helpottaisi oloa.

Ratsastuslenkki tehtiin ensin maastossa ja sitten vielä pienesti kentällä. Vielä en viitsi kauheasti pyytää, kun luulen, että muutto painaa yhä. Aika höyryjunana veteli eikä olisi malttanut oikein keskittyä. Helpotin ja lopetin, kun meni rennosti. Me niin tullaan tarviimaan meille ope...

Pari heppaa oli lähdössä Forssaan raveihin, oli kiva seurata pakkailuja ja valmisteluita. Oma maailmansa tuokin. Ja yhdellä toisella valitettavasti pieni pelko kaviokuumeesta, ja ell odoteltiin. Opin vähän lisää tästä varsin ikävästä vaivasta. Iloja ja suruja, elämää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti