maanantai 9. toukokuuta 2016

Tarjouksessa tänään

Vaikken hevospuolen myyntiplastoja tällä hetkellä juuri selaakaan, niin muutamia mielenkiintoisia ilmoituksia on tullut viime aikoina vastaan...

Annetaan ylläpitoon samalta kasvattajalta:
  • 13 v Raudikko pv vaalein merkein, säkä 164 cm, tarvitsee lisää massaa, osaa va MaFyKe, syö ainoastaan lihaa, omaa tammamaisia tapoja.
  • 11 v Liinakko sh sporttisella rungolla, säkä 158 cm, menee mitä vaan silloin kun itse haluaa. Kengitettävä ja raspattava usein. Vaativa hammashoito. Myynti myös mahdollinen. Tai vaihto traileriin.

Annetaan ylläpitoon/Myydään
  • Täällä rautias 13 v lämppäri alkavassa kiimassa etsii pihatto paikkaa asap. Liikkuu omalla moottorilla, rokotettu ja raspattu säännöllisesti. Ei kärsi kesäihottumasta. Pärjää ilman kenkiäkin kesällä. Hyvä rehunkäyttäjä. Ainoa miinus on, että kuumuu usein siksi ei alottelijalle tai täti- ihmiselle, koska pitää olla napakka kuski muuten alkaa keulimaan. Niin ja säkä n. 155cm (ei oo mitattu , mutta voidaan tarvittaessa mitata ) kasvaa varmaan reilu 160 cm mittaan. Tällähetkellä asuu Uudellamaalla. Mukaan saa varusteet. Niin ja hyvä sukuinenkin vielä: Emä palkittu vuonna -73 1- palkinnolla. Tästä tulee vielä hyvä vaikka tällä hetkellä onkin vielä projekti ... Itselläni vaan ei aika riitä tämän kanssa puuhaamiseen, koska on näitä useampikin nuori kertynyt ja siksi annetaan vain aktiiviseen harrastavaan kotiin.

Kiitos M&S luvasta julkaista ilmoituksenne myös tällä foorumilla. Jälkikasvunne on oikeasti hurmaavia tyyppejä kaikki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti