sunnuntai 15. toukokuuta 2016

Ihan meidännäköistä VoiKukkailua

Sellainen kiva viikonloppu. Ihan ensiksi hypetettiin Kaverin hevoskauppoja, jotka tosin on vielä salaisuus, joten hyshys ja jippii!!!

Kalenterissa luki Seutulan ajot la klo 11 (miehen maantiepyöräkilpailu) ja Valkku su klo 18. Jiitä kiinnosti enemmän laitumen aikataulut. Mies ajoi kaatosateessa puolet suunnitellusta, väisti mustaa kissaa pöpelikköön ja pyysi laittamaan saunan päälle. Meidän valkku meni silleen semisti. Jii oli niin hyvä taas, minä olisin voinut olla parempi. Jiin laidunsi suunnitellusti. Hyvä, että namin ehti napata, kun jo piti juosta kavereiden kanssa laitsalle.

Satoi ja paistoi. Lauantain maastolenkille suunnattiin heti aamusta, kierreltiin pitkin pellonreunat ihan  vain me kaksistaan. Laukasta lähtee pehmeä ääni nurmella. Jiillä enemmän hiki kuin minulla. Ehdittiin tallille, kun alkoi sataa. Jiitä ei haitannut, kirmasi laitsalle pestynä, tukka hulmuten. Valkussa väistöjä ja pyöreämpää laukkaa. Vasen hyvä, oikea ei niin hyvä. Minulla enemmän hiki kuin hevosella. Porcivetin tuoksu tallilla, Jiin mahaa sai rapsuttaa niin paljon kuin jaksaa.



Syötiin hyvin. Kotona pizzaa. Jii veti nurmea napaansa, kaupasta tarttui tallillevietäväksi omenoita ja hapankorppuja.

Paljon yhdessäoloa perheen kanssa. Talopuuhailuja ja talvikamojen pesua. Lätkää ja koirien kanssa uusilla reiteillä. Talonhuoltoa ja yrttien istutusta. Ja haikeat heipat, kun perheenpää lähti viikoksi työmatkalle.

Vielä voisin jatkaa viikonlopussa, mutta kiireinen työviikko alkamassa. Huikkaan neljä kertaa hyvät yöt, yhdet txt-viestillä ulkomaille, yhdet muutaman kilsan päähän tarhaan ja parit tohon viereen, koirille, jotka yrittävät vallata vuoteeni. Ja sitten eikun zzzzzzzzz...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti