lauantai 2. toukokuuta 2015

Tuhkimo

Kenkä hukassa. Näin luki eilen puhelimessa, kun olivat Lauran kanssa käyneet metsällä. Kengitysväli olikin lopuillaan, mutta nyt piti hätyytellä kengittäjä-Mikaa jo Vappuna. Mein ihana kengittäjä vastasi Vappupäivän iltana ja lupasi heti maanantaina paikalle. Super.
 
Kenkä oli irronnut tosi siististi, mutta en kuitenkaan tohtinut tänään tunnille, vaan heppa sai tarhailla ja minä vietin aikaa Laakson kisoja katsomassa. JiiBee sai tuliaisina ällösöpöjä pinkkejä harjoja alelaarista. Näytti arvostavan toista tuliaista (maa-artisokkaa) enemmän.
 
Flunssan takia ollaan muutenkin otettu viikko lungisti, Kävelty Pitkin maita ja mantuja, ja syöty jokainen vihreä tupsu, joka on tullut vastaan. Edelleen rasitus laukaisee yskän. Muuten pirteä ja hyväntuulinen, ja syö kuin hevonen. Hah.


 

Kaatosadekaan ei haitaa, kun on varusteet kohdillaan. Olen suosinut Horsewaren loimia, joista minulla on oma luottovälittäjä, jolta ostan loimet maahantuotuina suoraan. Seuraavaksi pakko hankkia ratsastussadeloimet. Maastoilut ovat niin meidän juttu!
Tuhkimo pääsi tänään maneesiin käppäilemään ja sinne oli jätetty Working Equitation harjoituksissa käytetyt tynnyrit, jotka piti tutkia tarkkaan. Puhumattakaan peilistä, josta kurkisteli vallan kiinnostava Typy :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti