maanantai 9. tammikuuta 2017

Talvi

Ehkä ihmisen parasta aikaa. Ja talvea tuta laidasta laitaan. Ensin tuhat astetta pakkasta. Kaivoin 200g toppaloimen esiin, se on paksuin, mikä meiltä löytyy. Heppa oli joka kerta ihan lämmin sen alta, kun tarhasta hain. Tuli kuitenkin siihen malliin vastaan, että sisälle oli kiva päästä. Kaivoin lampaankarvasatulan ahterin alle, puin muutama kymmenen kerrosta vaatetta päälle ja hiippailtiin partakarvat huurussa lenkille. Treeneille varasin kiltisti maneesin. Aurinko häikäisi ja ihan kuin olisi lämmittänyt. Juottamisen suhteen muutun hieman hysteeriseksi ja tuputtelen lämpimiä drinksuja hevoille joka välissä.

Sitten lämpötila nousi ja lunta tulla tuprutti. Kevyemmät palttoot jumpattiin esiin. Vaihdettiin tilsakumit uusiin ja eikun porskuttamaan. Niin mahtavaa päästä kahlaamaan pitkin ja poikin lumista maisemaa. Virtaa on Madamessa riittänyt ja pieniä riemupukkeja on tarjoiltu, vaikka yritän Jiille sanoa, että me ei enää olla niin nuoria :D

Työmatkat jo kutsuivat, mutta oli kiva aloittaa viikko ja maanantai kipaisemalla ensin tallille ja lenkille. Hemmoteltu hepsu saa myös herkutella kesken lenkin.

Raikasta hengitystä vaan teillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti