tiistai 3. tammikuuta 2017

Älä osta mitään

Aloitimme kotona uuden vuoden älä osta mitään -kampanjalla. Se kestää nyt alustavasti kolmisen kk, jonka jälkeen arvioidaan jatko. Kaikki, siis ihan kaikki ylimääräiset ostokset tulee pystyä perustelemaan todellisella tarpeella tiukalle raadillemme. Että älkää sitten ihmetelkö, jos kulmakarvani rehottavat villeinä. Kampaaja sentään vapautettiin, jotta mies saa pitää siistin business-lookinsa :D Ratsastusvalkut sain myös pitää, ja mies omat maksulliset valmennuksensa.

Kaupoista on helppo pysyä kaukana. Ja verkkokauppojen aletarjousostaheti-sähköpostiviestit on helppo deletoida avaamatta. Koirankoulutustapahtumat tekevät tiukempaa, ja hyvista kursseista saattaa hyvin lähteä keväällä anomusta raadille. Ja mitä tekevä ystäväni, lähettelevät kuvia kaikista ihanuuksista, että tämähän voisi sopia teille, ounou.

Löytöbongarimme C laittoi viestiä verkkokaupan loppuunmyynnistä, josta punaiset jalustimet puoli-ilmaiseksi. Tämä luetaan viime vuoden ostokseksi, kun vuotta oli kuitenkin silloin vielä jäljellä useampi tunti... kuva kuvituskuva...

Mutta eilen, kun jaoin kuvan sävysävyyn pukeutumisesta (kuvassa yllä mainittu bongari sukkineen ja Jii käytettynä ostettuine enkkuviltteineen)...

..niin kommentteihin ilmestyi tämä

En kestä. Tulevalle tallikoiralleni ihan must have. Mutta ei tdn mene raadilta läpi, kun kaapit pullistelevat vallan käyttökelpoiia talvimantteleita. Huokaus.

Muutoin kyllä ostamattomuus on kauhean vapauttavaa. Ja säästyy muutama kolikko tässä ikuisessa konkurssissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti