maanantai 24. lokakuuta 2016

Green Stallion, ensimmäinen testiviikko

Seuraa tuotetestausta. Sain blogiin Tmi Jenna S:ltä diilin, että testaa ja julkaise kokemuksesi, niin saat Green Stallion Luonnon Elektrolyytti -tonkan puoleen hintaan. Olin hinkunut kyseistä aminohappoja, kivennäistä ja hivenaineita sisältävää suola-sokeriseosta jo pidempään, kun sain sitä pariin kertaan tallikaverilta kesähelteellä testata. Jiihän ei tarvitse tällaisia lisiä kovan treenauksen ja runsaan hikoilun vuoksi, koska se on jo huomattavan kevyellä käytöllä. Mutta sen riittävä suolojensaanti sekä heikohko juominen mietityttävät.

Kyseessä on Masajo Oy:n Suomessa valmistama tuote, jonka raaka-aineet on lähtöisin Bolivian maaperästä. Tässä vaiheessa heräsi pieni epäröinti, tutkin tuotesisällön tarkkaan ja hain kokemuksia tuotteen käytöstä. Tätä valmistetta on käytetty 2000-luvun alusta alkaen Suomessa, eri talleilla ja eri hevosilla. Varsinaisia haittaraportteja ei internetin ihmeellinen maailma tarjonnut. Kehuja sen sijaan oli kirjailtu muutamalta taholta. Lähinnä tuote sai plussaa hyvästä maistuvuudesta. Sen avulla huonosti kisapaikoilla juovia kilpureita oli juotettu helpommin.

Joten eikun testaamaan. Jiistä jo purkkikin oli mielenkiintoinen ja maistuva :D


Olen tarjonnut tuotteen haaleean veteen sekoitettuna, liikutuksen jälkeen. Tuote liukenee veteen kohtuullisesti ja muistuttaa erehdyttävästi fariiniskokeria.




Isoon ämpäriin olen liuottanut 1-2 mitallista jauhetta. Rehujenkin kyytipoikana voisi antaa, mutta sitä ei olla testattu. Entäs se maistuvuus? Toistaiseksi kaikkina juottokertoina Jii on juonut, mikä on aavistuksen poikkeavaa. Edes melassivesi ei tee kauppaansa joka kerta. Ihan koko ämpäri ei tipu, mutta huomattavasti enemmän kuin ennen. Jatkamme testausta ja palaamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti