perjantai 26. helmikuuta 2016

Selviytymissuunnitelma Messuille

Usein hevosmessut tulee haahuiltua sattumanvaraisesti läpi, shoppailla vähän mitä sattuu, katsoa pari esitystä ja kuunnella kohdille tulleet luennot. Nyt ajattelin yrittää olla suunnitelmallisempi ja kahlannut ohjelman ja näytteilleasettelijat tarkemmin läpi.


Perjantaina ajattelin käydä kuuntelemassa sosiaalipedagogisesta hevostoiminnasta by Ritva Mickelsson, sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja sekä Vepsän Karin mietteitä, katsomassa nuorten hevosten estekilpailun sekä käydä vaklaamassa Nanna Salmen hevoskorut ja uudet ratsastus-alkkarit (!) Just Dressagen osastolta.




Lauantaina nähdään kavereita ja kierrellään yhdessä messuilla. Käyn kuuntelemassa ainakin iki-ihanaa Airaa (Ratsastajan ryhti ja toimiva istunta, Aira Toivola, AT Ratsastsupilates) sekä Solheds-tuotesarjan kehittäjää Saija Pihkasta. Areenalla haluan ehdottomasti nähdä länkkäriratsastuksen TRAIL -näytöksen, kun en ole ikinä aiemmin päässyt seuraamaan livenä. Lisäksi Annika Schulmanin maastakäsittelydemo kiinnostaa.


Sunnuntaina kiinnostaisi ell Mirjami Miettisen esitys hevosen suun anatomiasta ja kuolainten valinnasta sekä satulansovitusdemot. Käyn rapsuttamassa Knabstrupper-rotuista hevoista ja ehkä shoppailen jotain aivan uutta kuten Jiille shiatsuhieronnan...






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti