maanantai 1. helmikuuta 2016

Eläkeläisrouvia ja pienenpieniä keijukaisia

Liukasta on vähän kaikkialla. Parhaiten tuntuu toimivan pellonreunat, joten siellä lompsittiin lauantain pitkä lenkki. Eilen suunnattiin turvamiehen kanssa maneesiin, onneksi se pätkä autoteineen oli yllättävän hyvä ja pitävä. Maneesissa otettiin kaikki irti ja ravattiin ja laukattiin viikon ensimmäiset ne askellajit. Eka laukkapätkä höystettiin pukkihyppelyllä, hassu rouva.

Ope oli tallihommissa, joten omatoimitreeninä peruutuksia, kolmikaarista uraa, väistöjä. Peilit olivat sulat, ja opettelin käyttämään niitä. Huomasin heti saman kuin mistä valkut toistuvasti mainitsevat, en millään ilmeellä meinaa saada pohjetta riittävän taakse, lonkat kinnaa vastaan. Tyyppivika, mutta voiskohan sille tehdä jotain. Vai pitääkö hyväksyä omat rajoituksensa ja siirtyä länkkäriin.

Face jakoi vuoden vanhan kuvan Jackien eläkkeellejäämisjuhlasta Knaperbackassa.


Eikun uuteen viikkoon, omalla todo-listallani lukee Juti!/Mika!!, mikä tarkoittaa suuhygienistin ja jalkahoitajan tilaamista eläkeläiselle.

Ja pakko laittaa loppuun kuva Prillasta. Tälläinen söpöläinen muutti tallillemme viikonloppuna. En kestä. Se on niin pieni, että Shavantanjan sanoin muutti porkkanalaatikkoon....


Kuva Sukupostista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti