maanantai 29. helmikuuta 2016

Delegaatio

Lauantaina käytiin Jiin kanssa heti aamusta peltohankijumpalla, kun piti valmistautua tärkeän delegaation saapumiseen. Kiillotettiin heppa, siivottiin kaappi, suoristettiin pipo ja jäätiin jännityksellä odottamaan.


Sieltä ne sitten tulivat, isojen kapsäkkien kanssa ja traikkukin yhdellä mukanaan. Mein heppaystävät vanhalta tallilta. Sydän tähän. Tai kukaan meistä ei enää ole vanhan tallin asukki, osalla on omat hepat jo toisaalla ja loputkin ratsastavat ja heppailevat muualla. Mutta siellä me on aikoinaan tutustuttu, pidetty yhtä somessa, väliin nähty ja nyt oli aika saada retkikunta meille kylään.


Isot kapsäkit oli täynnä herkkuja, niin hepsulle kuin ihmisväelle. Mukavia vieraita, kun tuovat pöydän koreaksi mukanaan. Jiikin meni ihan pyörälle päästään, kun sai niin paljon tuliaisia, tarhaan ei ollukaan enää yhtään kiire.





Shirley on Hessun hankkima traikku, joka on kunnostettu alusta saakka, ja oli kuin uusi.Matkalla kotiin.


Jiin hemmottelun jälkeen, kierrettiin paikat ja painuttiin tallikavioon herkuttelemaan ja puhumaan hevosta. Vaihdettiin kuulumiset, muisteloitiin, juoruttiin, katsottiin ratsastusvideoita ja tehtiin maailmasta taas vähän parempi. Kiitos kaunis Tiina, Anga, Maarit, Sari ja Hessu. Seuraava retki on jo suunnitteilla...

2 kommenttia:

  1. Jii näytti nauttivan saadessaan olla vieraiden ympäröimänä sekä herkkujen=)
    Pollen karva on kuin samettia. Kuvista välittyy pumpulin pehmeys.

    VastaaPoista
  2. Paljon ulkoilevana rouvaskaisena on kasvattanut muhkean ja pehmeän teddykarvan, tallin muut hepsut jo tiputtelevat omiaan, katsotaan milloin mein kevät koittaa.

    Vaikkei ehkä edelleenkään kaikkein ihmissosiaalisin tapaus, niin avautunut ja rentoutunut päästessään eläkkeelle. Tullut pois suojakuplastaan, kuten fyssarimme Selma sanoi.

    VastaaPoista