maanantai 25. heinäkuuta 2016

Ai heit helle

Yhtä saunaa on näillä keleillä tää elo. Hyvää tässä tropiikissa on vain se, että saatiin loputkin kuivaheinät huhkittua talteen.


Henkka paalaa ja me käytiin sillä aikaa lenkillä.


Odottelen ekaa kuormaa laitsalla hepsujen kanssa.

Ihan parasta kesäpuuhaa maata laitumella ja seurata näitten eloa.




Kuivuri täynnä. Kiitos Johannalle räpsyistä.


Olikohan noita paalirivejä 11 vai 12 päällekkäin...
Viikonloppuna piti öljytä sen sata neliötä puuterassia. Mutta ensin satoi ja sitten oli muuten vai kosteusprosentti sata, joten sain viimein järjestettyä autotallin heppahuoneen. Puhtaat loimet viikattuna omiin pinoihinsa, huovat seinällä, suojat ojennuksessa, kengät ja chapsit rivissä, aah. Räsymatot vielä lattialle, niin jo kelpaa. Vielä kun tämä siistiys levittäytyisi tallin varustekaappiini.



Lauantaina valkkuilimme myöhemmin illalla, jos olisi vähän viileämpi. No, eipä juuri. Hiki oli kaikilla jo ennen tuntia. Urheasti punnersimme tunnin läpi ja loppua kohden jo ihan kivojakin yritelmiä.


Seuraavana aamuna tallilta viestiteltiin, että rouvaskaisen toinen takanen turvottelee. Niinpä pääsi madame kävelylenkeille sekä aamusta että illasta, kylmäysletkuihin ja savet päälle. Ei tuntunut haittaavan menoa eikä horsman (eikä pujon eikä minkään muunkaan) nautiskelua. Ötököitä on nyt niin paljon, että huputettuna laiduntaa ja tekee kävelylenkkinsä.




Turvottelu näytti suht normilta ikäneidon nestekertymältä, mutta toispuoleisena sai huomioni, hexocil-pesun, liikutusta, kylmäystä ja savea. Katsotaan tokeneeko kotikonstein. Kävin kotimatkalla kaupassa, ja kotona totesin, että tota savea oli levittynyt vähän laajemmaltikin...
Mukavaa alkavaa viikkoa, trooppisesta olotilasta huolimatta. Kunkkarit ja Turku kurkkivat jo kulman takana....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti