perjantai 3. kesäkuuta 2016

Wee & Ee

Viime päivinä on tallikavereiden kanssa kuumeisesti etsitty pressuja, mallattu erilaisia keihäitä ja haalittu tynnyreitä. Ihmetelty ratapiirustusta. Tänään haetaan silta lainaan (kiitos kaunis Vively/Petra!).


Koska WE. Working Equitation. Työratsastus. Eli pääsemme tutustumaan lajiin, joka on itseäni kiinnostanut jo pidempään ja johon nyt saatiin innostunut ryhmä kasaan ja Ami-ope avuksi. Ohjat yhteen käteen ja hoplaa härkää seivästämään, vai mitenköhän se meneekään...


WE:n kotimaaksi ehdotetaan usein Portugalia, josta alla olevan videon ratsukkokin on. Tehtävät juontavat karjanpaimennuksessa tarvittavista taidoista, sisältäen nopeita suunnanvaihtoja, peruutuksia, porttien avaamisia. Lajia kokeilleet kertovat usein hämmästyneensä, miten nopeasti erilaiset hevoset tottuvat esteisiin ja tehtäviin ja tuntuvat nauttivan harjoittelusta.  Lajin on vakuutettu soveltuvan kaikentasoisille ja -rotuisille hevosille kuin myös ratsastajille tarjoten oivan lisäharjoittelun eri ratsastuksen lajeihin. Tuskin maltan odottaa, mitä Pustan Prinsessa on tästä kaikesta mieltä.


Titta på: Pedro Torres & Oxidado

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti