maanantai 26. lokakuuta 2015

Tunnelmassa mukana

Jätin Hihs:n karkelot tänä vuonna väliin. Vähän harmitti, mutta ajattelin näin säästäväni hiukan niin pääsylipuissa kuin erityisesti sivuuttamalla Expon :D

Tunnelmaan pääsin onneksi mukaan kuulemalla tuttujen terveisiä karkeloista ja seuraamalla tallin friisien Handen, Aatun ja Ellin valmistelua lauantain katrillinäytökseen. Sitä puunauksen määrää, harjakoristeluita ja muuta rekvisiittaa. Upeat peikot upeinen hevosineen.

Kuva Vilma Töyräs.

Kuva Vilma Töyräs.
Me nautimme Jiin kanssa rauhallisista kävelyistä sekä hyvässä seurassa ja auringonpaisteessa (kiitos Minttu!) että lämpimässä syyssateessa sänkkärillä. Tänään saapuu 25kg:n porkkanalähetys, joten ei liene suurempaa valittamista täällä.

Ja ensimmäisen joululahjankin pistin tilaukseen. Jii saa pukilta kuolaimettomat Beta-suitset.

2 kommenttia:

  1. Aivan upeita friisejä oli showssa! Istuin katsomassa kun peikot saapuivat uljaitten ratsujensa areenalle. Wau!
    Paranemisia Jiille ja porkkanoita. Vitamiinit talteen talvea varten. Kyllä sinun samettipollen kelpaa. Hän saa nauttia prinsessa kohtelua tallilla ja mikä parasta vaki ihmisen hellässä huomassa.Ei ole ihme, että karva on kuin samettia.
    Ihanaa syksyn jatkoa ja mukavia ulkoilusäitä, peikkojen kera tai ilman=)

    VastaaPoista
  2. On ollut ilo tutustua eri rotuihin ja yhdistelmiin, joita mein tallilta löytyy. Nuo friisipojat ja Elli on mein naapureita, joten isojen mustien puuhailuja saa seurata päivittäin.

    Ihania syksyä myös sinne, ja paljon porkkanoita :)

    VastaaPoista