tiistai 29. maaliskuuta 2016

Pääsiäispuhteet

Ihana, pitkä pääsiäisviikonloppu. Kentät sulivat ja kuivuvat nyt silmissä, ja maaston lumipenkat haihtuvat joka lenkillä pienemmiksi. Lauantaina liikuttelin Jiin lisäksi myös hieman Pirjon hienoa Ceetä. Herkkä ja kiltti ratsu, jolla oli vallan mukava ravi.


Tuttu naapurintäti, mutta mitä sä mun selässä oikein teet?


Muidenkin hörökorvia maastossa on kiva kuvata :D
Sunnuntain valkussa käytiin maneesilla, ratsastajan pakka pysyy jo muuten aika hyvin kasassa, ulkojalka etsii vielä ympyrällä omaa paikkaansa tässä maailmassa... JiiBee on kevätfiiliksessään tarjoillut pukkihyppelyä laukkojen lomaan. Maastossa ilostuessaan otamme muutaman, mutta nyt myös maneesilla tuli pari ylimääräistä loikkaa. Hassu Frouva.


Tässä vielä tämä minun hyvinpiehtaroinut hepoiseni, kun sen maanantaina tarhasta hain... Pölypilvestä kun selvisimme kävimme tekemässä reippaan maastoilun. Jos Jii jostain tykkää, siis syömisen ja kavereiden lisäksi, niin laukata maastossa. Kuolaimettomien suitsien kanssa olemme vielä päässeet mukavammin yksimielisyyteen vauhdinpidosta. Homma pysyy hallinnassa, mamma rentoutuu ja keventää ohjasotteen ja hepsu rentoutuu ja laukkaa rennosti. Ja sit me kävellään pitkin ohjin ja kuunnellaan, kun linnut laulaa kilpaa.

Eeva kuvasi, Kati antoi hyväntahtoisia puhdistusvinkkejä :)
Ihana yllätys, kiitos Pirjo.



1 kommentti:

  1. Voi miten onnellinen rouva on suklaa kuorrutuksessaan =) ja syyttömän näköinen, vieno ja kujeileva.

    Näkee, että Jii nauttii elämästään ja samoin sinä.
    Takana vuosien tylsät kavioura kierrot. Nyt niitä tekee Jii mielelläänkin, kun tietää pääsevänsä pellolle pukkailemaan ja miksei sitä voi ilopukkeja päästellä maneesissakin. Vaihtelu sekä hyvä huolenpito on kaikille tärkeitä asioita ja sitähän te teettekin.
    Nauttikaa elämästänne ja ihanaa kevään odotusta teille molommille.

    VastaaPoista