tiistai 8. maaliskuuta 2016

Messut soikoon

Nyt on kuulkaas messuiltu, kolme päivää putkeen. Nähty, kuultu ja koettu. Opittu uutta ja vähän hankittukin.

Perjantaina kävin tutustumassa paikkaan, kuljin alueen läpi ja pysähtelin juttelemaan näytteilleasettajien kanssa. Oli väljää ja kiireetöntä. Vertailin tuotteita ja hintoja, ja erityisen pitkään kuolasin Nanna Salmen jouhikoruja. Nanna kertoi tarinansa, miten ikinä päätyikään taiteilemaan koruja jouhista. Sain aikaiseksi mittauttaa sormuskoon Nannan rekisteriin, jos vaikka raaskisi tällaisen ihanan muiston Jiistä tettämään.  
http://nannasalmi.com/
Lauantaina nähtiin heppaystävien kanssa, kuunneltiin luentoja, shoppailtiin vähän, juteltiin ja käytiin ottamassa lasit kuohuvaa. Paljon porukkaa ja kiihkeää messumeininkiä. Aira Toivolan ratsastuspilates oli just niin hyvä kuin muistinkin, onneksi näen Airaa jo viikonpäästä ihan omalla tallilla.



TRAIL-rata jäi erityisesti mieleen ja teki vaikutuksen. Ja ne ridapikkarit mä nyt kävin hankkimassa, kun kerran uhosin. Ja Jii sai lahjaksi pienen kyltin boksin oveen. Ständeillä oli mukavasti tungosta.




Sunnuntaina sitten miehen kanssa. Jossain välissä mies kavereidensa kanssa miesparkkiin ja itse tekemään viimeiset, harkitut hankinnat. Mukaan lähti vain tarpeelliseksi jo aiemmin arvioitua rompetta, pihkavoidetta, Solhedsin tuotteita, uusi kypärä sekä Jiin himoitsemia muffinsseja. Ainoa heräteostos oli Maarit Kontiaisen iso grafiikkavedos seinälle. Alkuun sen piti päätyä hevos- ja koirarompetilaani, sitten kodin porraskäytävään ja nyt se odottaa ripustamista olkkarin seinälle.





Yksi Maaritin muista teoksista.  


2 kommenttia:

  1. Hyviä ostoksia teit. Herkkuja Jiille ja itsellesi uuden kypärän. Hinta ja kenen?
    Huomioithan, että kypärien turvaluokitus muuttuu...

    VastaaPoista
  2. Kiitos, vien kohta terveiset kera muffinssien perille :)

    Kypärä on QHP Spartan, tingittyyn 70€ messuhintaan. Täyttää ymmärtääkseni sen nykyisen standardin.

    VastaaPoista