maanantai 7. joulukuuta 2015

Viuh

Viime viikko meni laukalla. Muutamia poimintoja sieltä tälltä.

Jackie oli jättänyt yhden kenkänsä jonnekin. Yritin etsiä sitä tarhasta, mutta ei siitä tullut mitään, kun ensin perässäni hiippaili Jii sitten Lellu ja tietysti utelias Fiona. "Mitä sä oikein teet? Eiks me mennäkään sisälle? Onks sulla taskussa jotain herkkuja?" Mentiin ihan possujonona. Kenkä löytyi lopulta karsinan ovesta, jonne tallinväki sen oli jo ripustanut. Luottofiksaajat Piia ja Mikko korjasivat tilanteen.

Olemme uhmanneet tuulta ja tuiverrusta ja lenkkeilleet normisti. Pohjat ovat olleet hyvät, mitä nyt rapaa on kotona asti (suojia lillii nytkin kylppärissä...).



Torstain istuin Hevosen hyvinvointi -luennolla ala Kaimio, Tallberg ja kumppanit. SRL:n järkkäämä tapahtuma oli hyvin toteutettu ja sisälsi painavaa asiaa. Puhuttiin hevosen kivusta ja sen ilmenemisestä. Hevosen unentarpeesta, joka on hämmästyttävän lyhyt. Luontaisesta käyttäytymisestä vs nykyiset talliolosuhteet. Koulutuksesta, vahvistamisesta, hyvistä ja huonoista käytänteistä.





Jossain välissä myin asuntomme. Oman asunnon välittäjä oli ulkomailla, tulevan kotimme välittäjä oli ulkomailla. Mies oli Oulussa. Ja minä pyöritin puhelinkarusellia työpalavereiden välissä ja hevosen selästä. Mutta nyt on oma koti myyty. Ja uusi löydetty. Vielä vähän kosteusmittauksia ja kuntotarkastuksia ennen kuin päästää pakkaamaan muuttolaatikoita. Lyhyt matka tallille, jes.

Tallinväellä oli pikkujoulut. Ihana, tunnelmallinen työväentalo koristeineen ja kynttilöineen. Syötiin ja juotiin. Puhutiin hevosta. Verraton porukka. Kesällä on kuulema kesäjuhlat. Kyllä noiden kanssa kelpaa. Kiitos Pirjo kyydistä, eksyttiinkin vain menomatkalla, hyvä Me!

Nyt ravilla tähän viikkoon, joka kuluukin osittain Lontoossa. Ihana Minttu tulee hoitamaan hevoseni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti