keskiviikko 28. joulukuuta 2016

731 päivää

Päivälleen 2 vuotta Jii on ollut minun hevoseni. Onneksi uskalsin. Kaikesta huolimatta. Toisten ihmisten päivittelyistä ja epäilyistä huolimatta. Hevosen kipeästä selästä, onnahtavasta jalasta, kiukkuisena pidetystä luonteesta huolimatta. Hankalasta kaupanteosta, huonoista ostotarkastuksen tuloksista, aivan liian isosta hintalapusta huolimatta. Kaikesta huolimatta.

Niin kiitollinen näistä kahdesta vuodesta. Kaunis hevoseni. Viisas. Osaava. Lellitty. Pullea. Humoristi. Omanlainen. Sanoinko jo, että kaunis. Persoona. Sielunsiskoni. Opetusmestarini. Rakas.

Älä mamma herkistele. Pistä mulle omppu ja lähdetään lenkille. 

2 kommenttia:

  1. Hyvän päätöksen teit!

    Arvon lady sai ihanan loppuelämänsä kodin, super huollon ja super omistajan, joka varmasti huolehtii hevosestaan aina ennen itseään.

    Jii on ansainnut sen kierrettyään niin monta vuotta tuntipollena. Oiva opetusmestari, kaunis, suuri persoona ja mikä ihana samettikarva. Ihanaa ja tervettä uutta vuotta teille ja monta onnellista vuotta teille lisää.
    Jiissä on hevosta ja opetusmestaria sinulle vielä pitkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Jii on osaltaan opettanut keskittymään jokaiseen hetkeen. Joka päivä on hieno päivä, rapsutta, jutella, syöttää porkkanaa, kävellä yhdessä, laukata lujaa, hikoilla tunnilla.

      Ihan parasta vuotta myös sinne <3

      Poista