maanantai 26. syyskuuta 2016

Ihana Loma, ihanampi Arki

Tuitui, tääl ollaan!!


Lomalla oli maailman isoin ikävä Jiitä, eipä sitä käy kieltäminen. Onneksi parhaista parhaat luottohoitsut lähettelivät viestejä ja kuvia joka päivä. Kiitos vielä kerran Carita ja Minttu, ootte korvaamattomia.


Ei noi nyt kauhean tyytymättömiltä näytä. Jii ja Minttu.
Jii ja Carita.
Hyvä, että auto saatiin parkkiin, niin pingoin keräämään tuliaiset pihapuista ja kiitolaukalla tallille. Pitkään vain rapsutin, nuuhkin ja juttelin. Hevoi näytti hyvinhoidetulta ja hyväntuuliselta. Edellisenä päivänä annetun rokotuksen vuoksi käytiin leppoisasti kävelemässä, sänkkärit on avattu...




Onneni, keinuhevoseni.
Muutenkin arki on pyörähtänyt turvallisesti käyntiin. Jiillä on ollut paitsi rokotus, niin hammaslääkäri ja hieronta. Selma Piha hieroi ja hoiti Madamen läpeensä, pieniä kireyksiä availtiin sieltä ja täältä, ei mitään hälyyttävää ja selkä on edelleen terve. Ratsastustunneilla keskitytty ratsastajan istuntaan ja ratsun laadukkaaseen kulkemiseen. Laitumella ovat edelleen päivät, mutta onneksi sen verran köyhtynyt on ape, että maha on paria kokoluokkaa kutistunut.


Poo käy väliin tallikoirana.

Kaverukset tulivat vastaan. Jii ja kaunis Zeela.


Maailma on kauniimpi Jiin korvien välitse katsottuna.

Vähän nolot nää huulirasvat...
Ihana viikko käynnistymässä.Pitäkää kiva siellä.

2 kommenttia:

  1. Voi onnellinen J. ❤️ Aamun metromatkojen piristystä lukea mamman (siis teidän molempien) kuulumisia. Hauskaa syksyn jatkoa! :)

    VastaaPoista
  2. Mukavia metromatkoja ja aurinkoista syksyä myös sinne! Kiva kuulla Heli, että käyt lukemassa Jiin kuulumisia <3 Vallan on nykyisin pullea, paljon ulkoilevana paksukarvainen ja herkutteleva varhaiseläkeläinen. Ohjattua jumppaa tarjolla pari kertaa viikossa ja loput kuljetaan maastossa. Hällä on paljon kavereita täällä eläkekodissa ja isot tilat hengailla. Tutut ihmiset hoitavat ja käsittelevät. Uskon, että Madame on häpi ❤️ Ja minä!!

    VastaaPoista