maanantai 15. elokuuta 2016

Tallilla tapahtuu

Uudet popot naputeltiin alle. Meillä on nyt kesän ajan ollut seppänä Tomppa, joka käy tuolla kengittämässä muitakin hopusia, niin on ollut helppo liittyä rinkiin.


Urho assaroi.
Syksyn oppitunnitkin ovat käynnistyneet pysäytyksillä, peruutuksilla ja laukannostoilla. Menestyksemme on vaihtelevaa, mutta hyvällä mielellä olemme harjoitelleet. Jii yrittää parhaansa, epäpuhtautta ei ole nyt kesän aikana ollut, toki se on laidunpaksu eikä jaksa mahansa kanssa mahdottomia.





Saimme taas Amin vetämään WE-harjoitukset seitsemälle ratsukolle. Kaikki tehtäväpisteet päästiin Jiin kanssa läpi, mitä nyt portilla vähän kurkotellen ja kepinvienti tynnyriltä toiselle ei lopun harkkakisakierroksella laukassa onnistunutkaan. Pressu jännitti alkuun vähän ja sitä jäätiinkin tutkimaan ensimmäisellä läpimenolla tarkasti. Tutkailujen jälkeen meni kaikilla askellajeilla läpi ja siihen päälle viritettyä pienenpientä ristikkoa oli kiva hypätä. Niin harvoin raaskin enää rouvaskaisella hypätä, että joka kerta on riemukas. On toi WE kyllä hauskaa, ja hopuset näyttävät tykkäävän moisesta. Tämä olisi kyllä kiva pitää lajivalikoimassa.

Eka ryhmä tehtävänjaossa: Jackie, Lykke, Juipe ja Celin.

Tuikku Lykkellä ja me Jiin kanssa pyörähtelemässä garrochan ympäri.


Mariannen ja Zeelan tyylinäyte: sidepass.
Pitääkin siivota tallikaappi. Loma ja lomittajat saapuvat pian. Kaunista viikkoa.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti